Kärnfuru (Malmfuru)

Kärnfuruprodukter av minst 99 % kärnvedsandel med god och naturlig beständighet mot röta.

Norra Timbers kärnfurusortiment består av minst 99 % kärnvedsandel och har en god och naturlig beständighet mot röta. Den norrländska tätvuxna furan från våra medlemmars skogar gör produkten hård, formstabil och slitstark. Vårt kärnfurusortiment kan köpas miljö- och spårbarhetscertifierad enligt PEFC.

Norra Timbers kärnfurusortiment framställs av råvara framtagen ur den fetaste och mest kärnvedsindränkta innersta och hårdaste delen av selekterade furustockar. Det gör den också till ett bra miljöval, utan behov av tryckimpregnering då den är rik på naturens egna impregneringsämnen genom kärnveden.
 

For det norske markedet

I tillegg til produktene på vår nettside, lagerfører vi også mange byggprodukter, spesielt tilpasset det norske markedet. Her finner du alle de.

Les katalogen

Monteringsanvisning

  Utvändiga paneler (PDF)

Trall kupad
Kärnfurutrall bestående av minst 99 % kärnvedsandel med god och naturlig beständighet mot röta.
Läs mer
Ytterpanelbräda
Ytterpanelbräda bestående av minst 99 % kärnvedsandel med god och naturlig beständighet mot röta.
Läs mer

Vill du veta mer?

Erik Högbom

Försäljningschef Byggprodukter

Hugo Malmqvist

Säljare Byggprodukter Sverige

Per-Ola Engerup

Säljare Byggprodukter Norge

Här hittar du våra varor

Våra byggprodukter kan du köpa hos utvalda samarbetspartners och återförsäljare runt om i hela Sverige och Norge. Kontakta någon av våra säljare om du är intresserad av att sälja vårt sortiment. 

Kolla in vårt sortiment

Ladda hem eller läs vår digitala produktkatalog. Här hittar du alla våra byggprodukter för den svenska och norska marknaden, kontaktuppgifter och information om våra samarbeten.