Underlagsspontlucka

Underlagsspontlucka tillverkad av norrländsk granråvara från sidobord.Våra underlags- och takfotsspontsluckor effektiviserar inbrädning av yttertak, granråvaran från sidobord gör produkten mindre känslig för mögelpåväxt och mer formstabila. Det enkla montaget med kilformad spont gör också att du sparar både tid och pengar. Den är fyrsidigt bearbetad med ena sidan rillad för målning och halkskydd. Våra underlags- och takfotsspontsluckor är kompatibla med övrig underlagsspont och typgodkänd av RISE gällande dimensionering, beständighet och skydd mot genomtramp. Tillverkningskontroll görs av tredje part. Vi gör också manuell slutkontroll på varje lucka.

Våra underlagsspontluckor finns lagerförda i 20 och 23 mm. tjocklek i flera längder. Våra mellanstrukna takfotsluckor finns lagerförda i vitt i 3,6 m längder. Är du intresserad av andra kulörer eller exaktkapning av längder är du välkommen att kontakta någon av våra säljare. Du hittar kontaktinformation till dem nedan.

For det norske markedet

I tillegg til produktene på vår nettside, lagerfører vi også mange byggprodukter, spesielt tilpasset det norske markedet. Her finner du alle de.

Les katalogen

Produktblad

  Underlagsspontlucka (PDF)

  Typgodkännande underlags- och takfotsspontsluckor (PDF)

  Montering underlags- och takfotsspontsluckor (PDF)

Kvaliteter
Träslag
Dimension
lm/m² / Övrigt
VB nr
Gran
20x540
G4-3/ Omålad
2068
Gran
20x540
G4-2/ Mellans.
VB-profil
Gran
23x540
G4-3/ Omålad
2069
Gran
23x540
G4-2/ Mellans.
VB-profil

Vill du veta mer?

Erik Högbom

Försäljningschef Byggprodukter

Hugo Malmqvist

Säljare Byggprodukter Sverige

Per-Ola Engerup

Säljare Byggprodukter Norge

Här hittar du våra varor

Våra byggprodukter kan du köpa hos utvalda samarbetspartners och återförsäljare runt om i hela Sverige och Norge. Kontakta någon av våra säljare om du är intresserad av att sälja vårt sortiment. 

Kolla in vårt sortiment

Ladda hem eller läs vår digitala produktkatalog. Här hittar du alla våra byggprodukter för den svenska och norska marknaden, kontaktuppgifter och information om våra samarbeten.