Mellanstruken falsad spårpanel

Vit mellanstruken falsad spårpanel med fasade kanter. Ytterpanelbräda till fasad även kallad z-panel.En ytterpanelbräda med en finsågad sida och tre hyvlade sidor. Mellanstruket innebär att vi i fabrik, under optimala förhållanden, lagt på en grundfärg och en täckfärg. Inom ett år från montering ska du själv slutstryka med en bra slutstrykningsfärg. Våra målade paneler finns lagerförda i ett antal olika dimensioner och profiler, men bara i vitt. Vill du ha annan kulör så kontaktar du någon av våra säljare för kostnadsförslag, likaså om du önskar en profil som vi inte lagerför.

For det norske markedet

I tillegg til produktene på vår nettside, lagerfører vi også mange byggprodukter, spesielt tilpasset det norske markedet. Her finner du alle de.

Les katalogen

Montage/ FDV

  Utvändiga paneler (PDF)

  Grunnet & malt kledning

  Grunnet & malt kledning RAW

Kvaliteter
Träslag
Dimension
lm/m² / Övrigt
VB nr
Gran
22x120
9,52
Gran
22x145
7,69

Vill du veta mer?

Erik Högbom

Försäljningschef Byggprodukter

Hugo Malmqvist

Säljare Byggprodukter Sverige

Per-Ola Engerup

Säljare Byggprodukter Norge

Här hittar du våra varor

Våra byggprodukter kan du köpa hos utvalda samarbetspartners och återförsäljare runt om i hela Sverige och Norge. Kontakta någon av våra säljare om du är intresserad av att sälja vårt sortiment. 

Kolla in vårt sortiment

Ladda hem eller läs vår digitala produktkatalog. Här hittar du alla våra byggprodukter för den svenska och norska marknaden, kontaktuppgifter och information om våra samarbeten.