Konstruktionsvirke

Vårt konstruktionsvirke är känt för sin höga kvalitet med rakt virke, täta årsringar och små kvistar.

Vårt konstruktionsvirke saluförs till bygghandlare, takstolstillverkare och husfabriker i hela norden. Vi kan erbjuda hållsfastighetssorterat virka i kvaliteterna C14, C24, C30 och G4-2 (OS-V). Vi lagerför reglar i olika dimensioner, kvalitetsklasser och längder passande allt från bärande konstruktioner och takstolar till innerväggar. Vi har även ett sortiment med kortkapade reglar för innerväggar vilka minimerar spill och underlättar hantering på bygget. 

Allt konstruktionsvirke levereras i gran om inte annat överenskommits med dig som kund. Kontakta i sådana fall någon av våra säljare. Du hittar dem här nedan.

For det norske markedet

I tillegg til produktene på vår nettside, lagerfører vi også mange byggprodukter, spesielt tilpasset det norske markedet. Her finner du alle de.

Les katalogen

Dimensionshyvlat
Kortreglar i gran med virkeskvalitet G4-2 och G4-3. Med och utan ändspont.
Läs mer
Hållfasthetssorterat
Reglar av norrländsk granråvara med virkeskvalitet C24.
Läs mer

Vill du veta mer?

Erik Högbom

Försäljningschef Byggprodukter

Hugo Malmqvist

Säljare Byggprodukter Sverige

Per-Ola Engerup

Säljare Byggprodukter Norge

Här hittar du våra varor

Våra byggprodukter kan du köpa hos utvalda samarbetspartners och återförsäljare runt om i hela Sverige och Norge. Kontakta någon av våra säljare om du är intresserad av att sälja vårt sortiment. 

Kolla in vårt sortiment

Ladda hem eller läs vår digitala produktkatalog. Här hittar du alla våra byggprodukter för den svenska och norska marknaden, kontaktuppgifter och information om våra samarbeten.