Innerpanel & golv

Färgsatta innerpaneler och golv från vår samarbetspartner Norrlands trä.

Att använda innerpanel av trä ökar i omfattning. Furuträ för tak, väggar och golv är ett bra miljöval och ger ett lugnt och rogivande intryck. Med vårt stora urval av färgsatta invändiga träpaneler är det både enkelt och snyggt. Ett hem där man låtit skogen ta plats inomhus blir vackrare över tid och andas såväl hållbarhet som omtanke.

Norra Timber saluför ett brett sortiment av furupaneler och furugolv från Norrlands trä som är experter på dessa produkter. I dagsläget lagerhåller vi inget sortiment men kan inom någon vecka få med beställda varor på er leverans med övriga trävaror. Detta då Norrlands trä har de flesta av sina produkter lagerförda. 

Norrlands trä har i många år levererat stora volymer av målade produkter som fungerar bra i en nordisk inomhusmiljö. Eftersom att trä är ett levande byggmaterial som känner av luftens fuktighet och temperatur i ditt hem, strävar materialet hela tiden efter att komma i jämvikt med omgivande klimat. Luftfuktigheten i skandinaviska hem gör att träet med tiden får en fuktkvot på cirka 8 procent. Träpaneler för vägg och tak torkas av tradition till omkring 16 procent, men Norrlands trä torkar de flesta av sina träpaneler till just 8 procent för en minimal rörelse i träet. Stabiliteten i trä som torkats till 8 procent tillsammans med Norrlands träs beprövade vattenbaserade behandling i två skikt gör att kvistgenomslag motverkas. Behandlingens grundskikt motverkar kvistgulning och ytskiktet ger det slutliga utseendet.

I era prislistor finner ni Norrlands träs produkter. Om de skulle saknas ber vi er vända er till någon av våra säljare.

Läs mer om Norrlands träs produkter här.
 

For det norske markedet

I tillegg til produktene på vår nettside, lagerfører vi også mange byggprodukter, spesielt tilpasset det norske markedet. Her finner du alle de.

Les katalogen

Ladda hem

  Produktkatalog Norrlands trä

Norrlands trä produktkatalog
Vi samarbetar med Norrlands trä för leverans av innerpaneler och golv i trä.
Läs mer

Vill du veta mer?

Erik Högbom

Försäljningschef Byggprodukter

Hugo Malmqvist

Säljare Byggprodukter Sverige

Per-Ola Engerup

Säljare Byggprodukter Norge

Kolla in vårt sortiment

Ladda hem eller läs vår digitala produktkatalog. Här hittar du alla våra byggprodukter för den svenska och norska marknaden, kontaktuppgifter och information om våra samarbeten.